Home pagina / Het team / Benoît de Roubaix

Benoît de Roubaix

Relaties met klanten en partners, de overheid, de pers
benoit@sowoods.be
0474 99 89 97

Autodidact en onafhankelijk sinds altijd, ik hou van projecten en onderneem de meeste ervan. Als ik in een idee geloof, zie ik al toe op de uitvoering ervan en verzamel ik alle krachten en middelen die nodig zijn om het te verwezenlijken. Overtuigd van de voordelen en de efficiëntie van actieve pedagogie, inversteer ik mijn tijd in het onderwijs. Zo kreeg ik de kans om de Second'Air Singelijn school mede op te richten.

Toen ik in die tijd op zoek was naar zingeving in mijn verschillende beroepsactiviteiten, voelde ik mij geroepen door de Ecologie. In de zomer van 2019 ontkiemde SOWoods in mijn hoofd, gedreven door de wens om zo veel mogelijk bomen te planten. Ik geloof inderdaad dat het een van de manieren is die binnen mijn bereik liggen om een gezondere aarde door te geven aan onze kinderen. Vandaag is alles verweven in dit collectieve beplantingsproject op het schoolterrein. Van daaruit opent de toekomst zich voor ons om dit model vele malen te herhalen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram