Home pagina / Het team / Benoît de Roubaix

Benoît de Roubaix

Relaties met klanten en partners, de overheid, de pers
benoit@sowoods.be
0474 99 89 97

Ik ben altijd een autodidact geweest en draag mijn onafhankelijkheid hoog in het vaandel. Projecten zijn mijn passie en ik onderneem er graag zoveel mogelijk. Wanneer ik in een idee geloof, ben ik vastbesloten om het te realiseren en zal ik alle nodige middelen en hulpbronnen inzetten. Daarnaast ben sterk overtuigd van de voordelen en efficiëntie van methodescholenen besteed daarom veel tijd aan onderwijs. Zo ben ik ook medeoprichter van de Second'Air Singelijn school.

Ecologie en milieu staan voor mij centraal en geven zin aan mijn verschillende professionele activiteiten. Gedreven door mijn verlangen om zoveel mogelijk bomen te planten, kwam in de zomer van 2019 het idee voor SOWoods bij me op. Ik ben ervan overtuigd dat dit een van de manieren is waarop we een gezondere aarde kunnen doorgeven aan toekomstige generaties. Onduidelijk wat dit laatste wil zeggen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram