Alexis

Business Developper
alexis@sowoods.be
0498 61 62 83

Ik heb een opleiding gevolgd bij ICHEC in bedrijfsmanagement, en meer specifiek in nieuwe duurzame bedrijfsmodellen, en ik hecht veel belang aan de huidige sociale en milieukwesties. 

Wat mij drijft in het leven zijn mijn overtuigingen en mijn doelstellingen. Mijn professionele doelstelling is om bij te dragen aan onze overgang naar een meer verantwoordelijke en duurzame wereld. 

SOWoods is voor mij een van de beste manieren om mijn professionele carrière in deze richting te sturen en een veelbelovend jong bedrijf te helpen groeien. Bomen planten lijkt misschien een simplistische manier om de opwarming van de aarde tegen te gaan, maar op de lange termijn is het misschien wel een van de meest logische oplossingen. Ik ben ervan overtuigd dat we door dit soort projecten grootse dingen kunnen bereiken en samen kunnen bijdragen aan het veranderen van onze economische en sociale modellen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram